День відкритих дверей у НУБіП України за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія

Технічне відділення НУБІП Гурток Технолог

30 квітня 2022

29 квітня в онлайн-режимі факультет конструювання та дизайну провів день відкритих дверей. У гості на факультет завітали понад 30 абітурієнтів, сьогоднішніх студентів Рівненського коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Декан факультету Зіновій Ружило коротко, але змістовно, представив факультет, зупинився на особливостях вступної компанії у непростий для нашої країни час – період боротьби з російським окупантом.

А далі головними дієвими особами стали майбутні абітурієнти на науково-педагогічні працівники факультету. Завідувачі кафедрами представляли цікавинки своїх підрозділів.

Так професор Євгеній Афтанділянц розповів чим славна кафедра технологій конструкційних матеріалів та матеріалознавства.

Академік Володимир Булгаков не тільки презентував кафедру механіки, її здобутки та наукові досягнення, а й запросив до слова кожного НПП кафедри.

Цікаво про перспективи навчання за спеціальністю будівництво та цивільна інженерія розповів завідувач кафедри будівництва Євгеній Бакулін.

Андрій Новицький не тільки розповів про кафедру надійності, яку він очолює, а й запросив до слова магістра кафедри Владислава Ясінського, який освітній ступінь бакалавра здобув у Польщі, а зараз навчається у нас на факультеті конструювання та дизайну і на своєму досвіді стверджує, що якість освіти в НУБіП України вища, ніж у Польщі.

Абітурієнти жваво цікавилися умовами навчання на факультеті та перспективами працевлаштування. Особливо багато питань було від студентів 41-Б групи, зокрема старости групи Шилюка Артура та студентів Музичука Михайла і Бачманюка Андрія, які мріють продовжити навчання в НУБіП України.  

Юрій Грищук, викладач будівельних дисциплін

Касян Артем, студент 42-Б групи