Участь здобувачів освіти ВСП «РФК НУБіП України» у Дні відкритих дверей НУБіП України м. Київ спеціальності «Облік і оподаткування»

Економічне відділення НУБІП

28 квітня 2022

27 квітня 2022 року здобувачі освіти ВСП «РФК НУБіП України»груп 31-О, 32-О, 4-ОБ, 5-ОБ, викладачі економічного відділенняМатвійчук Л.А., Бондарчук І.П.,Чернега І.Г., завідувач економічного відділення Мартинова І.М. та голова циклової комісії економічних дисциплін Конончук О. М., взяли участь у заході «День відкритих дверей», що проводився в дистанційному режимі кафедрою обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України (м. Київ), спеціальності «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит»).

Під час заходу із вітальним словом виступив декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Діброва Анатолій Дмитрович, який розповів про умови та особливості навчання на факультеті, освітні можливості та переваги, умови стажування за кордоном та отримання подвійного диплому, про умови проживання в гуртожитку. Декан економічного факультету повідомив, що на факультеті існує рада роботодавців, яка пропонує працевлаштування здобувачам освіти під час навчання  та підкреслив, що всі випускники економічного факультету працевлаштовуються за фахом.

Завідувачка кафедри, доктор економічних наук, професор, Гуцаленко Любов Василівна, розповіла про актуальність спеціальності «Облік і оподаткування», про можливості працевлаштування за спеціальністю. 

На зустрічі, відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович, повідомив про умови вступу у 2022 році, а саме про введення національного мультипредметного тесту, умови його складання, подання мотиваційного листа та особливості вступу на спеціальності, що передбачають участь абітурієнтів у творчому конкурсі.

Перед слухачами виступили також Наталія Кузюк, яка розповіла про переваги фахівців з обліку і аудиту; роботодавець – аудитор Наталія Гаєвська з розповіддю про роль фахівців з обліку і оподаткування в економіці нашої країни; випускниця Аліна Білошапко та здобувачі освіти  НУБіП України Софія Скіпчик, Анастасія Юдіна про те що вони закінчили та відповідно навчаються у найкращому вузі України.

Здобувачі освіти ВСП «РФК НУБіП України» із зацікавленістю слухали про перспективи навчання в університеті.

 

Щиро дякуємо, організаторам Дня відкритих дверей НУБіП України спеціальності «Облік і оподаткування».

 

Любов Матвійчук, викладач економічних дисциплін,

Мар’яна Іванина, студентка 32 – О групи