Участь у Дні відкритих дверей НУБіП України спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Економічне відділення

21 квітня 2022

20 квітня 2022 рокуздобувачі освіти 31-Ф групи, викладачі економічного відділення Чернега І. Г.,Грицак М. І. та голова циклової комісії економічних дисциплін Конончук О. М., взяли участь у перегляді онлайн конференції з нагоди Дня відкритих дверей НУБіП України спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Під час заходу із вітальним словом виступив декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор  Діброва Анатолій Дмитрович, який розповів про умови та особливості навчання на факультеті, освітні можливості та переваги, умови стажування за кордоном та отримання подвійного диплому, про умови проживання в гуртожитку. Декан економічного факультету повідомив, що на факультеті існує рада роботодавців, яка пропонує працевлаштування здобувачам освіти під час навчання  та підкреслив, що всі випускники економічного факультету працевлаштовуються за фахом.

Завідувачка кафедри, доктор економічних наук, професор, відмінник освіти України Худолій Любов Михайлівна, розповіла про актуальність спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування та переваги навчання на цій спеціальності».

Декан кафедри банківської справи та страхування Костюк Вікторія Анатоліївна, розповіла про діяльність наукового гуртка, екскурсії та різноманітні заходи, які проводять на факультеті, що сприяють формуванню висококваліфікованих конкурентноспроможних фахівців фінансового спрямування.

На зустрічі,  відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович, повідомив про умови вступу у 2022 році, а саме про введення національного мультипредметного тесту, умови його складання, подання мотиваційного листа та особливості вступу на спеціальності, що передбачають участь абітурієнтів у творчому конкурсі.

Здобувачі освіти із зацікавленістю слухали про перспективи навчання в університеті.

Щиро дякуємо, організаторам Дня відкритих дверей НУБіП України спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхуванняза змістовну зустріч».

 

Чернега Ірина Григорівна, викладач економічних дисциплін,

Радзівілова Іванна, студентка 31 – Ф групи