Для викладачів ІТ галузі розпочалися курси підвищення кваліфікації

Відділення програмування

18 квітня 2022

18 квітня 2022 року стартувало навчання за програмою "Інструменти дистанційної освіти". Це навчання проводить факультет інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України. Навчалння розпочала Олена Глазунова, декан факультету, доктор педагогічних наук, професор кафедри інформаційних систем і технологій.

Оглядова лекція "Огляд інструментів ДО" дозволила слухачам визначити поняття "eLearning", "дистанційне навчання" та їх переваги та недоліки. Важливо зазначити, що для вдалого функціонування дистанційного навчання необхідно мати сім умов та інструментарій, який його підтримує.

Наступним був крок реєстрації слухачів курсу у навчальному порталі НУБіП. Допоміг у цьому Максим Мокрієв, керівник ЦДТН НУБіП. Він надав покрокову інструкцію реєстрування та забезпечив доступ усіх слухачів до навчання за програмою. Це сприятиме підвищенню кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників ВСП "Рівненський фаховий коледж НУБіП України" та ВСП "Заліщицький фаховий коледж НУБіП України".

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування