Курси підвищення кваліфікації продовжують свою роботу

Коледж

06 квітня 2022

6 квітня 2022 року продовжили свою роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, організовані ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України, за програмою “Розвиток інноваційних професійних компетентностей у педагогічній діяльності”.

Першою виступала Зазимко Оксана Володимирівна, начальник навчального відділу, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, яка в своїй доповіді охарактеризувала рівні та ступені освіти в Україні, вимоги до наявності системи внутрішнього забезпечення якості фахової передвищої освіти та поділилася досвідом організації освітнього процесу в НУБіП України.

Роботу семінару продовжила завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації Сопівник Ірина Віталіївна з доповіддю “Формування соціальної компетентності в умовах змін”. В своїй доповіді підняла актуальні на сьогоднішній день питання психологічної допомоги, а також стресостійкості в умовах війни. Також Ірина Віталіївна розвинула думку яким повинен бути сучасний НПП на думку студента.

Шморгун Віталій Миколайович, доктор психологічних наук  кафедри психології охарактеризував в бесіді психологічні труднощі подолання стресових ситуації, формування особистості і самовідновлення в умовах війни.

Лекції проходять в on-line  режимі завдяки злагодженій роботі дирекції ННІ післядипломної освіти та інформаційно – обчилювального центру НУБіП України.

Від ВСП Рівненський фаховий коледж НУБіП України, були присутні 69 педагогічних і науково–педагогічних працівників, які якісно підвищують кваліфікацію.

Валерій Гуменюк, викладач