Курси підвищення кваліфікації продовжують свою роботу

Коледж

05 квітня 2022

Сьогодні продовжують свою роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, організовані ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України за програмою «Розвиток інноваційних професійних компетентностей у педагогічній діяльності».

На курсах підвищення кваліфікації діляться своїм досвідом провідні науково-педагогічні працівники НУБіП України, керівники і спеціалісти центральних органів виконавчої влади, науковці.

Модератором курсів підвищення кваліфікації є професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва,доктор наук з державного управління, доцент Олійник Володимир Вікторович.

Роботу семінару сьогодні розпочала професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, доктор економічних наук, професор Витвицька Ольга Данилівна темою доповіді були «Формування індивідуального освітнього середовища». У своїй доповіді розповіла про впровадження інноваційних технологій у закладах вищої освіти.

Продовжила доповідь декан факультету інформаційних технологій, доктор педагогічних наук, професор Глазунова Олена Григорівна, темою доповіді були «Цифрові компетентності в навчальному процесі сучасного закладу вищої освіти». В своїй доповіді привела обговорення проблем використання цифрових технологій у підготовці викладача до активної професійної діяльності в контексті ідей цифровізації освіти.

До проведення курсів також долучилася кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології, Омельченко Людмила Миколаївна, темою доповіді було «Ефективність  педагогічного спілкування». В своїй доповіді привела цікаві приклади з життя, щодо вирішення конфліктних ситуацій.

 

Оксана Конончук,

голова циклової комісії економічних дисциплін