Відкрите заняття з дисципліни "Бази даних" на відділенні програмування

Відділення програмування

22 лютого 2022

22 лютого 2022 року викладачем Якимчук І. О. було проведено відкрите заняття  з навчальної дисципліни «Бази даних» на тему «Макет документу проектування інформаційної системи» для студентів 33-ІП групи відділення програмування спеціальності 121 Інженерія проограмного забезпечення.

Основна мета заняття – продемонструвати викладачам методи роботи у Віртуальній аудиторії Навчальної хмари lCloud. На прикладі проведення дистанційного заняття зі студентами третього курсу викладач продемонструвала роботу у Віртуальній аудиторії як зі сторони викладача так зі сторони студента.

Захід проходив  в онлайн режимі за допомогою програми Zoom для студентів, а викладачі знаходилися в аудиторії. Здобувачі освіти проходили тестові завдання та опрацьовували матеріали з Віртуальної аудиторії. Викладачі, через особисті акаунти, здійснили наповнення Віртуальних аудиторій навчальних дисциплін, які викладають, матеріалами теоретичного та практичного змісту.

На заході були присутні заступник директора з навчальної роботи Царук В.Ю., методист коледжу Балдич Л.В. та викладачі -представники різних циклових комісій.

 

Оксана Куделя, голова циклової комісії

програмування та інформаційних дисциплін