Твори добро з Гончаренко центром

Технічне відділення Благодійність

22 грудня 2021

Наближаються чудові зимові свята, під час яких завжди хочеться дива. Але чому не зробити диво самим, для тих, хто найбільше його потребує?  Діти-сироти, діти з онкологічними захворюваннями, безпритульні та старенькі одинокі люди також чекають свята, подарунків та надії.  Гарними традиціями нашого коледжу є проведення різних благодійних акцій, щоб не залишити без уваги різні групи населення.

Тому здобувачі освіти технічного відділення спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» долучилися до участі в благодійній акції «Твори добро з Гончаренко центром»,  зі збору речей для пацієнтів Дядьковицького паліативного відділення, де знаходяться пацієнти зі встановленим діагнозом невиліковного прогресуючого захворювання. Збір організували студенти 41-З групи із куратором Рудько Ольгою Миколаївною.

Вони сформували пакунки, які включали різні засоби гігієни (підгузки (для дорослих), одноразові пелюшки, вологі серветки, перев'язувальні пакети,  бетадин, судокрем тощо) і передали до Гончаренко Центр Рівне. education and culture.

У цей нелегкий для України час ми повинні як ніколи бути згуртованими і підтримувати один одного….

Ольга Рудько, викладач землевпорядних дисциплін, куратор 41-З групи

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін