Ми єднаємо кращих – кращі об’єднують Україну!

Коледж

22 грудня 2021

Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл колектив ВСП "РФК НУБіП України" та директор коледжу Ярослав КОРСУН, людина, справа якого скромно, але гідно співвідноситься до великих справ наших предків – великих будівничих України, нагороджено Гетьманською булавою та Орденом Івана Мазепи. 22 грудня 2021 року в Державній резиденції - Малому Маріїнському Палаці (м. Київ, вул. Грушевського, 22) в ході Новорічного Урочистого прийому на честь лідерів 2021 року в сфері економіки, медицини, бізнесу, науки та культури України відбулась офіційна церемонія вручення нагороди. 

Булава являється ексклюзивною копією булави гетьмана Івана Степановича Мазепи, оздоблена позолотою та срібленням. Повний комплект нагороди: орден «Івана Мазепи» з іменним посвідченням, настільний диплом та Гетьманська булава.

Високо оцінюючи персональний внесок у розвиток України та беручи до уваги Ваші індивідуальні характерні особливості, відносимо Вас до категорії особливих людей, які щоденно крок за кроком вносять свій потужний коефіцієнт корисної дії в реалізацію державної розбудови. 

Генеральний розпорядник церемонії: «Всеукраїнський науково-дослідний центр ефективного управління» (ВНДЦЕУ). Статтю про досягнення та професійні успіхи коледжу буде розміщено на національному інтернет-ресурсі www.leaders-21.com в галереї лауреатів 2021 року. Від імені оргкомітету вітаємо Вас та колектив ВСП "РФК НУБіП Укравїни" з отриманням почесного звання та прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай нагородження стане прикрасою цьогорічних Ваших особистих подій та подарує найкращі спогади на майбутнє! Бажаємо подальшого професійного росту, міцного здоров'я та благополуччя Вам і вашим родинам та всім нам віри у щасливе успішне майбутнє України!

Ми єднаємо кращих – кращі об’єднують Україну!

З повагою, Директор ВНДЦЕУ В.В. Вознюк