VІ Міжвузівська науково-практична Інтернет-конференція «ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ: сучасний стан та перспективи розвитку економіки в Україні та світі»

Економічне відділення

10 грудня 2021

10 грудня 2021 року економічним відділенням коледжу було проведено щорічну VІ Міжвузівську науково-практичну Інтернет-конференцію «ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ: сучасний стан та перспективи розвитку економіки в Україні та світі».

Основна мета проведення конференції - це налагодження необхідних професійних зв'язків та напрацювання неоціненного наукового досвіду. Дослідницька діяльність студентів у науковій роботі є важливим компонентом якісної вищої освіти. А участь молодих науковців у конференції сприяє зростанню особистої професійної компетентності. В цьому можна переконатися виходячи з заявлених тез для виступів, у яких зазначені проблеми, що хвилюють широке коло освітян та науковців України. Це актуальні проблеми економічного зростання нашої країни, її інтеграції до європейської спільноти, розвиток національної самосвідомості українського народу, проблеми які виникли під час пандемії та шляхи їх подолання та багато інших. Дослідження цих надзвичайно актуальних проблем цінне тим, що учасники конференції здатні внести нове бачення в їх вирішення.

У конференції взяли участь шість закладів вищої освіти, а саме: Національний університет біоресурсів і природокористування України; Національний університет водного господарства та природокористування; Рівненський державний гуманітарний університет; Рівненський інститут університету «Україна»; Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж геодезії та землеустрою Поліського національного університету» та наш коледж.

Студенти економічного відділення коледжу Богдан Драгалючук, Єлизавета Садовська, Софія Харкевич, Вікторія Корнійчук, Ірина Рис, Арсеній Панасюк а також студентка ВСП «Фаховий коледж геодезії та землеустрою Поліського національного університету» Олена Луцюк виступили з цікавими доповідями та показали високий рівень підготовки і професійних знань.

Конференція відбулася на високому організаційному рівні. Безсумнівно наукові дослідження є і будуть підґрунтям для успішного економічного, соціального та культурного-освітнього розвитку країни, а наукові пошуки сприятимуть розвитку демократичної держави, інтеграції та модернізації вітчизняної вищої освіти, підвищенню їх привабливості та конкурентоздатності.

Оксана Конончук, голова циклової комісії економічних дисциплін

Алла Гнатюк, к.е.н., доцент, викладач економічних дисциплін

 

ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ

VІ МІЖВУЗІВСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ:

сучасний стан та перспективи розвитку економіки в Україні і світі