Cторінками історії коледжу

Економічне відділення

09 грудня 2021

Студенти 11-О групи економічного відділення обрали правильний напрям власного професійного зростання, і, окрім навчання й участі в різноманітних виховних заходах, відвідали музей коледжу.

У стінах музею дівчата і хлопці ознайомилися з майже 70-літньою історією закладу – простежили шлях розвитку коледжу  від однорічної школи рахівників до періоду сучасності, якому передували наступні етапи успішного становлення «Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж НУБіП України»: зростання кількості викладацького складу, відкриття нових і затребуваних спеціальностей,  розширення матеріально-технічної бази, збільшення чисельності успішних випускників, зміцнення і утвердження авторитету коледжу серед подібних закладів України. Також студенти мали можливість погортати книгу історії коледжу,  розглянути представлені світлини, зразки  архівних документів, пізнавальні експонати, яскраві стенди, які  відображають хроніку важливих подій у житті закладу.

Цікавою для студентів виявилася інформація про випускників коледжу, які займають керівні посади у місті та області, про викладачів, які також закінчили цей навчальний заклад  і  займаються викладацькою діяльністю на різних його відділеннях. Студенти поділилися своїми мотивами вступу, розповіли, що мають знайомих, друзів, родичів, які також  є випускниками коледжу, що вкотре доводить, що «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» -  це заклад, навчання  у якому є традицією, а часом, навіть – сімейною. 

За ґрунтовну, цікаву, пізнавальну подорож сторінками історії коледжу дякуємо завідувачу юридичного відділення Гулюку Сергію Івановичу.

 

Катерина Шапілова, куратор  11-О групи