Підвищення кваліфікації молоді – успішне працевлаштування в майбутньому

Економічне відділення Технічне відділення

07 грудня 2021

Хороша робота має приносити не лише стабільний прибуток, а й задоволення. Саме тому педагогічний колектив коледжу працює над тим, щоб студенти  мали змогу, після закінчення навчального закладу, влаштуватися на гідну роботу. Прикладом такої роботи є залучення здобувачів освіти до різних форм підвищення кваліфікації: семінарів, тренінгів тощо.

Так, 3 грудня 2021 року були проведені тренінги  на теми «Інструменти обґрунтування проектний рішень в бізнесі» та «Розвиток лідерських якостей й способи позиціонування лідера» у рамках курсів підвищення кваліфікації молоді «Організація органічного бізнесу». Тренінги були проведені к.е.н. Судук Оленою Юріївною для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» та спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

7 грудня 2021 року в рамках співпраці з ІТ-кластером Рівного та у межах вивчення навчальної дисципліни «Комп’ютеризація землевпорядного виробництва» здобувачі освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»  разом з викладачами Русіною Н.Г., Рудько О.М. та Кийко Н.М. відвідали комп’ютерну академію UPRISE.

Студенти заслухали директора UPRISE IT Академії Назара Маланчука, який розповів про особливості ІТ-сфери та перспективи працевлаштування у місті Рівне. Був проведений майстер клас з 2D анімації викладачем академії, а також студенти пройшли тест на визначення рівня англійської мови.

Хочемо відзначити, що підвищення компетентностей та вдосконалення студентами своїх знань, умінь і навичок є необхідною умовою для майбутнього успішного працевлаштування та отримання стабільного доходу  і задоволення від своєї роботи.

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін