Шановні студенти Рівненського фахового коледжу НУБіП України!

Коледж

17 листопада 2021

Щиро вітаю вас зі святом – Міжнародним днем студентів!

У всі часи, студентство було особливим - трохи авантюрним, веселим і безтурботним, але охочим до знань.

Національна традиція відвела юному поколінню одне з найвідповідальніших місць у процесі творення і розбудови власної держави. Це не випадково, адже новизна, неформальність, творчість та креативність думки студентів неодмінно веде до успіху. Здобутки молоді на рівні держави у навчанні, спорті, громадських справах тому важливий доказ. Ми — світла надія нашого краю, важливий чинник його соціально-економічного розвитку та духовного збагачення.

Приємно усвідомлювати, що саме студентська молодь прагнете пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого — таким має бути кредо сучасного студента.
Напевно, найвеселіші і діяльні часи в житті людини - це студентські роки, роки звершень, закоханості, поривів і розчарувань, росту і розвитку особисті. Кожен день несе щось нове, незвичайне, цікаве. Головне не втратити ту нитку, що пов’язує студентське братство. Вітаю усіх студентів! Нехай роки навчання будуть для нас незабутніми та наповненими позитивними емоціями від успіхів та досягнень в дружньому оточенні.

Зичу усім студентам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх юнацьких мрій і життєвих планів. Нехай наші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю.


Щастя, злагоди й любові, дорогі студенти!

Голова старостату коледжу
Скоропада Діана