Обмін досвідом щодо організації методичної роботи в сучасних умовах

Коледж

17 листопада 2021

17 листопада 2021 р. відбулося засідання обласного методичного об’єднання методистів та завідувачів методичними кабінетами закладів фахової передвищої освіти Рівненської області на базі Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський автотранспортний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування».

Темою засідання визначили «Організація методичної роботи коледжу в умовах змішаного навчання та диджиталізації освітнього процесу». Засідання обласного методичного об’єднання проводилося у формі відеоконференції GOOGLE MЕET.

У засіданні взяли участь методист коледжу Людмила Балдич і методист відділення Наталія Пастушенко

Відкрила засідання методичного об’єднання з вітальним словом заступник директора ВСП «Рівненський автотранспортний фаховий коледж НУВГП» Шевченко О. В. Спікери засідання стали: Дмитрійчук К. О., методист коледжу, яка виступила з доповіддю «Організація методичної роботи коледжу в умовах змішаного навчання»; Василюк Л. Є., викладач математики, викладач-методист, що розповіла про організацію роботи предметного гуртка в умовах дистанційного (змішаного) навчання; Шилюк О. В., голова циклової комісії економіко-природничих дисциплін, викладач економіки підприємства, яка доповіла з питання організації роботи циклової комісії в період змішаного та дистанційного навчання; темою виступу Марценюка М. В., викладача інформатики, завідувача лабораторії, стала «Диджиталізація освітнього процесу в коледжі».

На засідання обласного методичного об’єднання методистів запросили Лихогод Н. Г., завідувачку лабораторії педагогічних інновацій НМЦ ВФПО, яка розповіла про особливості атестації у 2021-2022 н. р., та Папушу В. В., доцента кафедри педагогіки, психології та корекційної освіти РОІППО, з виступом «Методичні рекомендації для профілактики залучення підлітків до небезпечних квестів».

На обговоренні та підведенні підсумків засідання Процюк В. К., методист ради директорів ЗФПО Рівненської області, високо оцінив рівень проведення методичного об’єднання.

Дякуємо організаторам засідання за змістовну, актуальну і корисну інформацію, яка допоможе організовувати роботу методичного кабінету.

Людмила Балдич,

методист коледжу