Вибори директора ВСП «Рівненський фаховий коледжу НУБіП України» проведено!

Коледж

16 листопада 2021

16 листопада 2021 року були проведені вибори очільника колективу ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України». Колектив голосував не тільки за керівника, а й обирав запропоновані ним зміни щодо забезпечення Коледжем високої якості освітніх послуг, підготовку висококваліфікованих фахівців європейського рівня, взаємодію з науково-педагогічним колективом НУБіП України.

Своїм вибором працівники та студенти  коледжу підтримали стратегію розвитку ВСП «РФК НУБіП України», яку запропонував єдиний кандидат на посаду директора Ярослав Корсун. Успішна реалізація стратегії залежить від багатьох факторів - економічної, політичної, епідеміологічної ситуації в країні тощо, а головне – наявність лідера, який об’єднує колектив, мотивує його, спрямовує на вирішення поставлених завдань. Таким, на думку колективу, є Ярослав Петрович Корсун, заслужений працівник освіти України.

Атмосфера на виборах була доброзичливою, спокійною, активність виборців – високою. Голосування проходило з дотриманням усіх нормативних і карантинних вимог. Тому сьогодні, під час рейтингового голосування, підтримка діючого керівника була очевидною. На виборчу дільницю з’явилося 117 виборців з 118 та 92,4% проголосували «ЗА».

У день виборів з робочим візитом до коледжу завітав начальник Відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Національного університету біоресурсів і природокористування України Олександр Санченко та куратор коледжу, голова наглядової ради коледжу, декан землевпорядного факультету Тарас Євсюков,які були присутніна виборчій дільниці під час підрахунку голосів та підведення підсумків голосування.

Після оголошення результатів виборів директора коледжу Тарас Олексійович звернувся до Ярослава Петровича з вітальним словом і зазначив про правильний шлях, який визначив колектив Рівненського коледжу. Адже на даний час коледж є одним з найкращих серед відокремлених підрозділів базового Університету.

Вітаємо Ярослава Петровича!

Зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності.

Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег,

а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій.

Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант,

організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів.

Нехай непроста робота приносить задоволення, а людська шана буде подякою за плідну працю.

З повагою колектив Рівненського фахового коледжу НУБіП України!