Відкрите заняття з дисципліни «Креслення та перспектива»

Технічне відділення Гурток Технолог

12 листопада 2021

Відкрите заняття з дисципліни «Креслення та перспектива»12 листопада 2021 року для здобувачів освіти 21-Д групи технічного відділення спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» в аудиторії №17 було проведено відкрите заняття з дисципліни «Креслення та перспектива» на тему: «Побудова комплексних проекцій групи геометричних тіл за кресленням попереднього завдання» викладачем Медвідь Михайлом Михайловичем.

Основна мета заняття – набуття практичних навиків та освоєння методів побудови геометричних тіл в аксонометричній проекції.

Захід проходив  в онлайн режимі за допомогою програми Zoom.

Здобувачі освіти навчилися будувати аксонометричні проекції геометричних тіл, а також вивчили правила побудови цих проекцій.

Під час проведення практичного заняття викладачем застосовано інноваційні форми і методи навчання, а саме: використання відеофрагменту лекції власного виробництва, а також подача нового матеріалу за допомогою програм Zoom, PowerPoint, Viber і AutoCAD. Найбільше здобувачам освіти сподобався відеофрагмент лекції власного виробництва при викладенні нового матеріалу.

Узагальнення та систематизації вмінь і навичок проведено у вигляді онлайн гри «Креслення Matching» з використанням платформи StudyStack на дану тему. Перейти на дану гру і спробувати свої сили в ній Ви можете за відповідним посиланням (qr-код), який можна переглянути нижче у фотографіях.

Набуті знання здобувачі освіти в подальшому зможуть використати під час курсового проектування та виконання дипломного проекту.

На занятті були присутні методист коледжу Людмила Балдич, голова циклової комісії будівельних дисциплін Тарас Сасовський та викладачі циклової комісії будівельних дисциплін.

Здобувачі освіти проявили високий інтерес і активність до виконання завдань. Мета, яка була поставлена викладачем, досягнута. В цілому проведене онлайн заняття викликало зацікавленість у студентства, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності.

 

Михайло Медвідь, викладач будівельних дисциплін

Тарас Сасовський, голова циклової комісії будівельних дисциплін