День успішного працевлаштування

Відділення програмування Рада роботодавців ВП

11 листопада 2021

11 листопада студенти відділення програмування долучилися до Дня успішної кар'єри.

День успішної кар'єри – це онлайн-подія, яка допоможе зробити шлях зі студентської лави до першої ІТ-роботи максимально коротким.

Використовуючи програми дуальної освіти у навчальних закладах, стажування в компаніях та можливостей часткового працевлаштування вже можливо отримати перше місце роботи та розпочати кар'єру в ІТ.

Організатор заходу: Rivne IT Cluster – представник ради роботодавців коледжу. Захід відбувається в рамках Ініціативи Open IT, яка реалізується Rivne IT Cluster за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

До заходу приєднався фаховий спікер Володимир Соколовський, який на власному досвіді розказав, що ІТ сфера це не тільки розробники, а й ряд інших спеціалістів, що необхідні компаніям. Володимир Соколовський: Senior Marketing Specialist. Творець курсу Soft Skills Academy for ІТ professionals, засновник НГО "NFED - International Center of Non-formal Education", співавтор книги "TRAINER's GUIDE". 7 років в маркетингу та комунікаціях. Провів 250+ публічних виступів перед різною аудиторією, керував громадською організацією в 100+ активістів, а також просто мандрівник, який відвідав 26 країн.

Професійними спікерами було розкрито наступні організаційні та навчальні питання:

Вчимось та працюємо в ІТ. Програми та курси для успішного працевлаштування.

Все про Дуальну освіту від Національний університет водного господарства та природокористування та Рівненський державний гуманітарний університет. Неформальна освіта та можливості розвитку софт скілів від РЕНОМЕ-СМАРТ, Мала Комп'ютерна Академія Шаг Рівне, Uprise ІТ Академія.

Як працевлаштуватись в ІТ –компанію?

Покрокова інструкція для початку кар'єри в ІТ від рекрутерів найбільших ІТ-компаній міста - SoftServe , Honeycomb Software, Mindy Teams.

Все про вакансії, про якісне резюме та успішне інтерв'ю. Можливості працевлаштування в ІТ-компанії на неповний робочий день.

 Павло Стрик, викладач