Обговорення стратегії розвитку ВСП «РФК НУБіП України» на період 2021-2026 роки кандидата на посаду директора коледжу Я. Корсуна

Коледж

10 листопада 2021

Кандидат на посаду директора коледжу Ярослав Корсун ознайомив членів педагогічної ради із стратегією розвитку коледжу на період 2021- 2026 роки.

Було зазначено, що метою даної програми є здійснення якісних і кількісних перетворень у Коледжі для набуття ним повноцінних характеристик статусу відокремленого структурного підрозділу НУБіП України, як одного з лідерів фахової передвищої освіти всеукраїнського рівня.

Основним завданням запропонованих змін має стати забезпечення Коледжем високої якості освітніх послуг, підготовка висококваліфікованих фахівців європейського рівня, взаємодія з науково-педагогічним колективом НУБіП України щодо підготовки науково-педагогічних, наукових, управлінських і фахових кадрів вищої кваліфікації для органів влади, сільського господарства та пов’язаних з ним суміжних галузей економіки та сфер суспільного життя.

В обговоренні стратегії взяли участь:

  1. Яткевич І. П., помічник директора з кадрової роботи, яка відзначила такі її позитивні сторони:
  • реалістичність стратегії: визначено реальні для виконання завдання;
  • наступність стратегії: відправною точкою є досягнутий коледжем рівень;
  • перспективність: зберегти лідируючі позиції на ринку освітніх послуг.
  1. Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, який відмітив, що успішна реалізація стратегії залежить від таких факторів:
  • економічна, політична, епідеміологічна ситуація в країні;
  • трудовий колектив: кваліфікація, морально-психологічна атмосфера;
  • наявність лідера, який об’єднує колектив, мотивує його, спрямовує на вирішення поставлених завдань.

Колектив коледжу позитивно оцінює стратегію розвитку навчального закладу на період 2021-2026 роки, запропоновану кандидатом на посаду директора коледжу Я.П. Корсуном.

Олександр Талімончук