ХI Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» з англійської мови

Групи загальноосвітньої підготовки

10 листопада 2021

08-12.11.2021 р. в рамках тижня гуманітарних дисциплін здобувачі освіти І-ІІ курсів (на базі 9 класів) усіх спеціальностей беруть участь в ХI Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з англійської мови у форматі ЗНО. Було зареєстровано понад 300 студентів коледжу.

У разі перемоги в олімпіаді надається доступ до преміального освітнього контенту з елементами STEM, навчальних ігор та користування іншими перевагами сервісу davincikids.tv протягом цілого місяця!

Як отримати усе це? По-перше, потрібно отримати диплом I ступеня за участь, по-друге, перемогти у розіграші на сайті НаУрок! За допомогою рандомайзера  обератиметься 100 переможців, які отримають преміум доступ до контенту davincikids.tv

Онлайн-олімпіада – інтернет-змагання, чудова підготовка до ЗНО, оскільки завдання укладено за програмою 10-11 класів, вчить мислити, адже містить непередбачувані завдання на креативність та ерудицію. Мотивує учасників також те, що кожен отримує свою відзнаку (електронний сертифікат про участь), а призери – диплом І, ІІ або ІІІ ступеня.

Яскраві нагороди, перевірка власних сил і цікаві завдання – все це робить інтернет-олімпіаду неймовірно цікавим інтерактивом.

І. Музичук, О. Лисяк, Т. Курилас,

викладачі англійської мови