Зустріч із учасниками бойових дій

Коледж Благодійність

15 жовтня 2021

14 жовтня в історичному календарі України є особливим днем. Саме у свято Покрови Пресвятої Богородиці українці вшановують своїх захисників, це свято увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі.

Героїчні традиції попередніх поколінь знаходять своє продовження сьогодні, коли справжні патріоти стали на захист територіальної цілісності України. У коледжі відбулася зустріч здобувачів освіти з учасниками бойових дій на Сході України. В гості до студентів завітали: заступник командира 311 ОІМБ, підполковник Бєліцький Валерій Анатолійович; старший солдат 2 БТО «Горинь» Овсійчук Андрій Петрович; старший солдат 93 ОМБР  Полюхович Павло Петрович. Вони поділилися зі студентами своїми спогадами про участь у бойових діях, згадали героїчну оборону Донецького аеропорту, вшанували пам'ять бойових побратимів хвилиною мовчання.

Для кожного учасника зустрічі це був справжній урок мужності, приклад честі і вірності. Ми вдячні усім, хто боронить рідну землю від ворога.

 

Талімончук Олександр, заступник директора з виховної роботи