Відкрите бінарне заняття з дисципліни «Аудит»

Економічне відділення

07 жовтня 2021

7 жовтня 2021 р., д.е.н., проф., завідувач кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу Західноукраїнського національного університету Бруханським Р.Ф. та к. е. н., доц. Гнатюк А. А. ВСП «РФК НУБіП України» провели відкрите бінарне заняття з дисциплін «Аудит» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» 5-ОБ групи, економічного відділення спеціальності «Облік і оподаткування».

Проблеми аудиту фінансової звітності продовжують залишатися надзвичайно актуальними. Оскільки ціль аудиту це – підвищення довіри користувачів фінансової звітності до її показників, тому майбутні фахівці з обліку та оподаткування повинні володіти знаннями про незалежну перевірку стану фінансової звітності підприємства на предмет достовірності її показників в усіх суттєвих аспектах, відповідності діючим нормативно-правовим актам та концептуальній основі (стандартам обліку).

Д.е.н., проф. Бруханський Руслан Феоктистович розповів про кафедру бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу, яка є ровесником Західноукраїнського національного університету та одним із фундаторів його славної історії та наголосив, що знання отримані студентами на кафедрі надають унікальну можливість поєднання економічних і юридичних знань, що є реальною перевагою працевлаштування в Україні

Лекція пройшла у форматі дискусії, де кожен студент мав можливість задати питання та обговорити важливі аспекти роботи аудитора. Інформація викликала неабияку зацікавленість учасників заходу.

 

Викладач економічних дисциплін,

к. е. н., доц. Гнатюк А. А.