Відкрите заняття з навчальної дисципліни «Технології»

Технічне відділення

05 жовтня 2021

05 жовтня 2021 року викладачі землевпорядних дисциплін Бусленко Галина Михайлівна та Кушнірук Олександр Миколайович провели відкрите заняття зі студентами 21-З групи технічного відділення спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» з теми «Технологія створення веб-сайту для презентації  проекту «Моя маленька Батьківщина»». Захід проходив  в аудиторії №16.

На практичному занятті використані різні форми і методи роботи зі студентами: пояснення, демонстрація,  робота Google-сервісом зі створення веб-сайту. Вихідними даними для створення веб-сайту стали пошукові матеріали студентів з історії та сучасного розвитку свого населеного пункту, тобто  своєї малої Батьківщини. Викладач-методист Бусленко Г.М. широко впроваджує проектну технологію навчання на заняттях дисципліни «Технології», яка забезпечує розвиток творчого мислення, пізнавальної мотивації й професійного використання знань. Розробка веб-сайту студентом зорієнтована на пошук інформації, виявлення проблем та їх вирішення.

Модератором з роботи Google-сервісом був Кушнірук О.М., який є викладачем землевпорядних дисциплін. У ході практичної роботи  застосовано різноманітні засоби візуалізації та демонстрації корисного і захоплюючого матеріалу, тому студенти охоче долучались до створення веб-сайту свого населеного пункту. В цілому проведене заняття викликало зацікавленість у здобувачів освіти, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності.

Галина Бусленко, викладач землевпорядних дисциплін

Олександр Кушнірук, викладач землевпорядних дисциплін