Віртуальна екскурсія вебресурсом коледжу

Відділення програмування

15 вересня 2021

Студенти, які цього року почали навчання в коледжі знайомляться з одногрупниками та викладачами, досліджують розміщення корпусів та аудиторій, вивчають правила організації навчального процесу. Тому викладач Матвійчук Тетяна Адамівна протягом тижня для студентів першого курсу економічного та юридичного відділення організувала віртуальну екскурсію вебресурсом коледжу.

Адже на сайті коледжу розміщено саму актуальну інформацію: розклад занять та заміни, розклад заліково-екзаменаційних сесій, рейтингові списки студентів за результатами навчання та безліч іншого.

Веб-сайт коледжу є потужним інформаційним ресурсом та інструментом здійснення навчально-виховної роботи. Також широко використовуються студентами електронні навчальні ресурси. Викладачі коледжу на сайті сформували освітній простір для самостійного вивчення дисциплін, розмістили комплекси навчальних та методичних матеріалів, підручники, тестові завдання, інше. Електронні навчальні ресурси стануть в нагоді під час дистанційного навчання.

Студенти ознайомились з структурою сайту коледжу, актуальними повідомленнями організації навчання, дослідили електронні навчальні ресурси та підручники, тести і завдання для самоперевірки тощо. Дізнались правила пошуку та збереження підручників з освітніх вебресурсів.

Тетяна Матвійчук, викладач