Найвпливовіші програмісти світу

Відділення програмування

13 вересня 2021

Сьогодні 14 вересня 2021 року розпочався тиждень програмування та інформаційних дисциплін. Анонсувала тиждень дисциплін голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін Куделя Оксана Олексіївна, зокрема навчальні групи та викладачі були ознайомлені з програмою заходів впродовж тижня з 13.09.2021 р. до 17.09.2021 р.

Також, у рамках анонсу тижня програмування та інформаційних дисциплін у рекреації ІІ поверху студенти четвертого курсу відділення програмування 43-ІП групи Ваховський Сергій та Ярмолюк Владислав представили презентацію «Найвпливовіші програмісти світу». Студентам було візуалізовано подану інформацію на слайдах, де продемонстрували цікаві факти про десятку найвідоміших і впливових програмістів, які своїми успіхами в IТ вразили світ, залишилися в історії інформаційних технологій і стали гідні того, щоб брати з них приклад.

Цих людей сміливо можна назвати геніями сфери високих технологій. Їм вдалося не тільки заробити мільйони, навіть мільярди в IT, а й прославитися на весь світ. Вони є авторами масштабних проектів і джерелом мудрих думок, які надихають на нові звершення і донині.

 

Оксана Куделя, викладач програмування та інформаційних дисциплін