Збори економічного відділення

Економічне відділення

07 вересня 2021

7 вересня 2021 року  відбулися збори економічного відділення. У заході взяли участь заступник директора з навчальної роботи Царук В. Ю., всі групи відділення та їх куратори.

Кожен куратор виступив зі звітом та проінформував присутніх про успіхи та досягнення груп: якісну успішність за попередній семестр 2020 -2021 н.р., відсоток відвідування, участь студентів у навчальному та виховному житті коледжу, позааудиторних заходах та ін.

Учасників зборів було проінформовано з контингентом відділення та підведено підсумки роботи у минулому році також ознайомлено про заходи, заплановані на наступний навчальний рік та організаційні моменти, пов'язані з навчально- виховним процесом, а також перспективи продовження навчання за освітнім рівнем Бакалавр.

Царук В.Ю. звернув увагу присутніх на підготовку до складання ЗНО, запевнив у тому, що будуть проводитися підготовчі курси з дисциплін, які виносяться на цей державний іспит.

На завершення було оголошено про початок щорічного марафону на економічному відділенні "Студентське життя - це..." який буде тривати п’ятий рік.

Ірина Мартинова, завідувач економічного відділення