З Днем знань!

Коледж

01 вересня 2021

Шановністуденти, викладачі, працівники, батьки!

Сердечно вітаю Вас із початком нового навчального року та з Днем знань!

2020-2021 навчальний рік став ще однією вагомою сходинкою у нашому утвердженні як одного із найкращих навчальних закладів не лише регіону , але і всієї України: у червні 2021 року отримали путівку у самостійне життя наші випускники, які, я впевнений, стануть висококваліфікованими фахівцями і справжніми патріотами України, успішно проведено вступну кампанію, завершено акредитаційну експертизу експертною групою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти освітньо-професійних програм «Будівництво та цивільна інженерія» ступеня вищої освіти «Бакалавр».

Особливі слова вітання для тих, хто вперше переступає поріг нашого коледжу: сьогодні перед Вами відкриваються двері престижного навчального закладу, відкривається шлях до нових знань, творчих перемог та наукових звершень. Від сьогодні Ви – студенти ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».

Шановні студенти, здобувати фахові знання та практичні вміння Вам допомагатимуть висококваліфіковані викладачі коледжу.  Висловлюю їм найщирішу подяку за сумлінну працю і щедрий талант передавати свої знання і неоціненний досвід молодому поколінню.

Слова щирої подяки хочу висловити батькам, які довірили нам навчання і виховання своїх дітей. Запевняю, ми докладемо усіх зусиль, щоб оправдати ваші надії і сподівання.

Шановні викладачі, дорогі студенти!

Прийміть мої найщиріші побажання професійного росту, значних досягнень і здобутків.

Нехай новий 2021-2022 навчальний рік принесе багато цікавих зустрічей,

відкриттів та перемог на благо нашого коледжу,

в імя щасливого європейського майбутнього нашої України!

З повагою,

в.о. директора коледжу,

Заслужений працівник освіти України

Ярослав Корсун