День знань та початок 2021-2022 навчального року

Коледж

01 вересня 2021

01 вересня 2021 року у коледжі пройшли урочистості з нагоди початку нового навчального року та Дня Знань. Це свято об’єднує усі покоління, адже в основі будь-якої справи, будь-якої професії лежать знання.

Батьків, студентів, викладачів щиро привітав директор коледжу, заслужений працівник освіти України Я. Корсун. Він відзначив, що у цьому році, за результатами вступної кампанії, наша студентська родина поповнюється близько 600 студентами. Ярослав Петрович побажав їм успішного старту і з гідністю нести звання студента ВСП «РФК НУБіП України», бути патріотами свого навчального закладу і своєї Вітчизни. Запрощеними гостями урочистостей стали Дорош Ольга, доктор економічних наук, професор НУБіП України, Леонтій Самчук, Михайло Казмірчук. До учасників урочистостей з вітальним словом звернувся отець Петро і благословив студентів.

Студенти хвилиною мовчання вшанували пам'ять патріотів, які загинули, відстоюючи наше право на незалежність, серед них і двох  випускників нашого коледжу – Гулюка Сергія, випускника 2006 року заочного відділення по спеціальності «Правознавство» та Свідерського Дмитра, випускника 2012 року економічного відділення по спеціальності «Комерційна діяльність», а також тих наших студентів, для когоостаннім життєвим рубежем стала далека афганська земля:

- Кононюка Андрія – випускника будівельного відділення;

- Ютовця Миколи – студента будівельного відділення;

- Конончука Олександра – випускника гідромеліоративного відділення.

Привітали присутніх з початком нового навчального року заступник директора з навчальної роботи Царук В. Ю., заступник диретора з виробничої роботи, відповідальний секретар приймальної комісії Качановський О. І., який зазначив, що наш коледж став найкращим у вступній кампанії серед закладів фахової передвищої освіти у Рівненській області.

Плідного, вдалого, успішного навчального року, наша дружня коледжівська родино!!!

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи