Засідання педагогічної ради  Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"

Коледж

31 серпня 2021

31 серпня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України" відбулося засідання педагогічної ради, під час якої директор Корсун Я.П., Заслужений працівник освіти України, вручив Почесні грамоти Рівненської обласної державної адміністрації викладачам коледжу. Почесною грамотою Рівненської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини нагороджений і Ярослав Петрович Корсун.

На засідання педагогічної ради було запрошено О.С. Дорош, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри управління земельними ресурсами НУБіП України, яка ознайомила з особливостями організації початку 2021-2022 навчального року.

Доповідаючи про досягнення у 2020-2021 н. р.та перспективи розвитку колективу коледжу на 2021-2022 н. р. Корсун Я.П., директор коледжу, акцентував, що рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття» Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України удостоєно вищої суспільної нагороди Ордена «Лідер України» 2021 року до 30-річчя Незалежності України. 18 серпня 2021 р. відбулася офіційна церемонія вручення відповідного ордена з посвідченням, іменного диплома та іменного лицарського меча зразка XI століття в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці в ході Урочистого прийому до 30-ї річниці Незалежності України на честь лідерів економіки, бізнесу, науки та культури.

На порядку денному розглядалися підсумки роботи колективу коледжу за  ІІ семестр 2020-2021 н. р., які проаналізував Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи.

Про підсумки проведення конкурсу «Лідер коледжівської освіти» доповіла Балдич Л.В., методист коледжу. Наголошувалося, що за результатами підведення конкурсною комісією Національної академії педагогічних наук України і ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» підсумків Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР» у 2021 році 9 робіт викладачів оцінені найвищим балом, робота Русіної Н. Г. отримала найвищу нагороду конкурсу – «Педагогічний ОСКАР».

Не залишилося поза увагою і затвердження Порядку використання коштів державного бюджету, передбачених Фондом розвитку закладів фахової передвищої освіти. Про фінансовий стан ВСП «РФК НУБіП України» доповіла О. Черначук-Семенишина, головний бухгалтер.

Крім того, відповідно до порядку розглядалися такі питання, як: про готовність навчально-матеріальної бази коледжу до нового навчального року (С. Ковальчук, заступник директора з АГР); про організацію освітнього процесу в коледжі та педагогічне навантаження на 2021-2022 н. р. (В. Царук, заступник директора з навчальної роботи); про стипендіальне забезпечення за результатами сесії та вступної кампанії (О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи).

Предметом обговорення стали питання щодо: стану вакцинації в Рівненській області та проведення профілактичної роботи (Л. Яценя, головний спеціаліст відділу лікувально-профілактичної роботи управління охорони здоров’я Рівненської ОДА); затвердження планів роботи педагогічної ради та методичної ради на 2021-2022 навчальний рік (В. Царук, заступник директора з навчальної роботи); участі у літній школі українсько-німецького проєкту «Аграрно-політичний діалог» (С. Шалай); техногенної безпеки (С. Ковальчук, заступник директора з АГР); схвалення Концепції Державної соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2025 року (В. Панасюк, завідувач навчальною  лабораторією «Комп’ютерно-інформаційний центр»); схвалення Концепції Державної цільової національно-культурної програми забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2030 року (Т. Кристопчук, голова циклової комісії  гуманітарних дисциплін); Антикорупційної програми Міністерства освіти і науки України на 2021-2023 роки (В. Ільїн, завідувач лабораторією «Правове діловодство»); участі в освітньому форумі педагогічних працівників «Освіта Рівненщини. Філософія змін» (Т. Сасовський, голова циклової комісії будівельних дисциплін).

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради