Представники коледжу відвідали 33-й Міжнародний форум аграріїв

Коледж

12 червня 2021

08 червня 2021 р. о 12:00 відбулася церемонія відкриття 33-ї Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» за участі Міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка. Місце проведення: територія НК «Експоцентр України» (ВДНГ). Виставка тривала до 11 червня 2021 р.

«АГРО-2021» є найважливішою подією агропромислового сектору України і ефективною платформою для демонстрації найновіших галузевих досягнень, інноваційних рішень і технологій. Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям як для великих, так і малих аграрних підприємств. Щороку виставку відвідують перші особи держави, керівництво АПК України, топ-менеджери агрохолдингів, фахівці підприємств. Загальна кількість відвідувачів у минулі роки складала до 90 тисяч осіб щороку.

11 червня 2021 р. делегація коледжу також відвідала 33-ю Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2021» у складі: Царука Василя, заступника директора з навчальної роботи; Ковальчука Василя, заступника директора з АГР; Люльчика Вадима, завідувача технічного відділення; Балдич Людмили, методиста коледжу; Кушнірука Олександра, Дерманчука Миколи, викладачів землевпорядних дисциплін; Кота Василя, Кондюка Сергія, викладачів програмування та інформаційних дисциплін; Концемала Юрія, адміністратора бази БІЦ. Такі відвідування є традиційними для працівників коледжу і дозволяють тримати в полі зору розвиток галузі, технології виробництва аграрної продукції, нові можливості сільськогосподарської техніки і здійснювати освітній процес, пов’язуючи його із сучасністю.

У рамках «АГРО-2021» відбулися 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.

Представники делегації коледжу ознайомилися з експозицією виставки, зібрали матеріали, щоб отриману інформацію і враження використати в освітньому процесі, донести їх до студентів – майбутніх фахівців аграрної галузі.

Також програма виставки передбачала низку ділових заходів, форумів, дискусійних панелей, науково-практичних заходів, прес-конференцій, які забезпечують відкритий діалог між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками. На «АГРО-2021» українські виробники могли безпосередньо налагодити контакти із представниками країн-лідерів світового аграрного сектору, знайти нових партнерів та клієнтів.

Людмила Балдич, методист коледжу