Тиждень циклової комісії фізичного виховання та захисту Вітчизни

Спорт

28 квітня 2021

Доброю традицією у нашому коледжі стало проведення тижня фізичної культури та предмету “Захисту Вітчизни” (19-23 квітня 2021 р.). Він проводиться з метою піднесення престижу та формування в студентів мотивації до служби у лавах Збройних Сил України, популяризації фізичної культури та спорту та пропаганди здорового способу життя. Студенти дізналися багато нових та цікавих фактів про військову історію розширили та поглибили свої знання що до розвитку збройних сил України в період незалежності.

В рамках тижня фізичної культури та предмету “Захисту Вітчизни” в холі коледжу була проведена виставка плакатів на спортивну тематику  та представлені досягнення спортсменів коледжу. На цій виставці студенти показували свої улюблені види спорту та виготовили стін газету на тему: «Олімпійці України -  її гордість, її сила та мужність».

Були проведені спортивні змагання з жіночого волейболу( де в запеклій боротьбі перемогу здобули студенти юридичного відділення ).

Викладач фізичної культури Бойко Л.А. провила відкрите заняття з фізичної культури розділу “Баскетбол”.

Не менш запеклими та напруженими пройшли змагання  з настільного тенісу.

Проведене заняття з предмету Захисту Вітчизни "Сучасні аспекти формування громадянина патріота під час викладання дисципліни захист Вітчизни".

Була проведена командно-особиста першість коледжу з шахів та шашок.

Викладачі нашого коледжу взяли участь вправах зі стрільби з пневматичної гвинтівки і отримали море емоцій та позитивного настрою.

Усі учасники заходу отримали позитивний заряд енергії. Цей тиждень став для кожного ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя.

Бажаємо всім студентам тільки перемог, як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами. Нехай оминають вас травми прикрощі, невдачі а завжди супроводжує міцне здоров’я і дух перемоги.

Дякуємо всім за участь

Олег Рафальський , голова циклової комісії фізичного виховання та захисту Вітчизну