Всеукраїнський конкурс «Безпечний інтернет»

Групи загальноосвітньої підготовки

10 квітня 2021

Відповідно до програми предмету «Громадянська освіта», яка включає розділ «Світ інформації та масмедіа», а саме тему «Інтернет» з 02 квітня 2021 року студенти першого курсу брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний інтернет 2.0», який організовано освітнім вебпроектом «На Урок».

Головна мета участі в конкурсі – нагадати про необхідність інформування здобувачів освіти про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в Інтернеті, допомогти студентам засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше в процесі вивчення предмета «Громадянська освіта».

Конкурс допомагає сформувати інформаційну грамотність. В основі завдань – цікаві та важливі питання, з якими стикається кожна людина, коли користується комп'ютером, планшетом, смартфоном та виходить в Інтернет.

Активну участь у конкурсі взяли здобувачі освіти 11-О, 11-ФМ та 11-П групи, яких підготували викладачі предмета «Громадянська освіта» Навозняк Л. М. та Купчишина Т. В.

За участь у конкурсі здобувачі освіти отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступеня та іменні сертифікати учасника.

Найбільшу кількість балів (понад 95 зі 100) набрали: Мельник Мирослав (11-ФМ), Камінський Владислав (11-ФМ), Присяжнюк Павло (11-ФМ), Ольхова Софія (11-ФМ), Колодюк Олександр (11-ФМ), Цинко Дарина (11-П), Левчик Ангеліна (11-П), Гончарук Емма (11-П), Козачок Оксана (11-П), Скороход Владислава (11-П), Кривоблоцька Анна (11-О), Кривоблоцька Ольга (11-О), Шевчук Тетяна (11-О), Котелюк Вікторія (11-О).

Людмила Навозняк