Настановна конференція перед проходженням переддипломної практики для студентів 4-го курсу спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення

Відділення програмування

03 квітня 2021

2 квітня 2021 року відбулася настановна конференція зі студентами 4 курсу відділення програмування щодо проходження переддипломної практики у період з 05 квітня до 30 квітня 2021 року. Базами практики є підприємства, установи і організації різних галузей господарства різних форм власності, які забезпечують виконання програми для відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів або у навчально-виробничому підрозділі закладу вищої освіти. Гарною тенденцією до тісної співпраці з ІТ –кластером Рівного є значне збільшення кількості студентів, що проходять практику на ІТ підприємствах, зокрема ТОВ «Елвін Інтернешнл», ТОВ «Заграва студіос», ПП «Комтехсервіс», ФОП Жовтобрюх В.В., ТОВ «АВ-Інтегратор».

Під час конференції здобувачам освіти було обговорено мету практики та детально розглянуто перебіг та послідовність дій при проходженні практики. Крім того керівником практики від навчального закладу Нікітською О.В. детально проаналізовано оформлення супровідної документації переддипломної практики.

Практика буде проводитись відповідно до програми переддипломної практики. Результатом проходження практики є звіт-щоденник, що має бути створений та захищений по закінченню практики. Завершальний етап проходження переддипломної практики - конференція  за результатами проходження переддипломної практики, на якій студенти зможуть поділитися своїми враженнями та набутим досвідом щодо проходження практики на базі підприємств.

 

Зразок звіту-щоденника про проходження переддипломної практики


Оксана Нікітська,
керівник переддипломної практики від навчального закладу