Збори економічного відділення

Економічне відділення

24 лютого 2021

24 лютого 2021 року о 13:00 відбулися збори студентів економічного відділення у форматі інтернет конференції (сервіс ZOOM).

Завідувач відділення Мартинова І.М. та голова ЦК економічних дисциплін Конончук О.М. проаналізували результати зимової сесії 2020-2021 року, підвела підсумки успішності та відвідування студентів. Були поставлені задачі на другий семестр, а саме здача ЗНО, проходження  незалежного заміру знань з трьох спеціальностей, захист курсових, виробничих практик  та продовження  ступеневого навчання за освітніми  ступенями бакалавр та магістр. Куратори навчальних груп разом зі старостами звітували про успішність та відвідування занять студентами групи, висловлювали свої пропозиції щодо покращення освітнього процесу на відділенні. За результатами заліково-екзаменаційної сесії найвища успішність серед груп економічного відділення в 31-Ф  групі (куратор Тригубець Л.Р.), найнижча - в 21-П (куратор Лисяк О.М.)

На завершення  було продемонстровано презентацію на тему «440 років Острозькій Біблії» (доповідачі Протасюк Наталія та Рис Ірина 31-П).

 

Ірина Мартинова,

завідувач економічним відділенням