Відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Алгоритми та структури даних»

Відділення програмування

24 лютого 2021

24 лютого 2020 року викладач програмування та інформаційних дисциплін Стрик Павло Миколайович провів відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Алгоритми та структури даних» на тему «Реалізація алгоритмів обробки напівстатичних структур даних» для здобувачів освіти 31-ІП групи.

Насамперед, було перевірено рівень теоретичної підготовки студентів перед виконання завдань лабораторної роботи. Актуалізацію знань проведено у вигляді гри «Знавці структур даних». З цією метою всі студенти групи були поділені на дві команди, у кожній з яких був обраний капітан. Команди показали досить високі результати, які були рівні.

Студенти демонстрували самостійне виконання лабораторного завдання, зокрема розробляли програму для перевірки знань фільмів, а також виконували завдання, відповідно до індивідуальної теми. Відповідали на запитання викладача та брали активну участь в обговоренні лабораторної роботи. Переважна більшість студентів показала високий рівень знань з дисципліни, вміння та практичні навички в програмуванні.

Під час проведення заняття використані різні форми і методи роботи зі студентами: розповідь, бесіда, пояснення, демонстрація, робота в малих групах, робота з роздавальним матеріалом, виконання індивідуальних завдань, узагальнення.

Павло Стрик, викладач