Відкритий виховний захід «Під знаком Купідона»

Групи загальноосвітньої підготовки

16 лютого 2021

14 лютого – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі. Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу.

І саме в цей день студенти 11-ІП та 12-ІП взяли участь у виховному заході «Під знаком Купідона».

У святі кохання брали участь шість пар з обох груп. Ведучі заходу Сисонюк Анастасія, Жовнір Владислав та Савчук Олександр розповідали учасникам та глядачам, про історію виникнення свята, про найдавніші валентинки та, про кохання відомих поетів та співаків. Всі гості та учасники свята отримали валентинки та солодкі подарунки. Переможцям було присвоєно почесні титули:  Валентин i Валентина;  Мiс нiжнiсть та мiстер мужність;  Мiс романтичнiсть, мiстер впевненість; Мiс та мiстер талановитість; Мiс та мiстер поетичнiсть; Мiс та мiстер кмiтливiсть.

Нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Чекайте чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.

 

З святом святого Валентина Вас!

Юлія Юхимчук, викладач, куратор 11-ІП групи

Людмила Бойко, викладач, куратор 12-ІП групи