Періодичні видання для спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія»

Бібліотечно-інформаційний центр

01 лютого 2021

Шановні здобувачі освіти та викладачі!

Читальний зал бібліотечно-інформаційного центру пропонує вам фахові періодичні видання для усіх спеціальностей.

Сьогодні детальніше - про друковані та електронні видання для спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія»

«Будівельний журнал», професійне інформаційно-аналітичне видання про будівельний ринок і нерухомість, яке об'єднує інтереси органів влади, проєктувальників, забудовників, фінансових установ і виробників будівельних матеріалів.

Будівельний журнал доступний також онлайн. Здобувачі освіти коледжу та викладачі можуть дізнатися про сучасні технології будівництва в Україні, інноваційної методи виконання будівельних та ремонтних робіт, а також про нові будівельні матеріали, які застосовують на будівельних майданчиках всього світу, технології їх виробництва.

Отримати доступ до публікацій Будівельного журналу можна на сайті за посиланнями:

https://journals.ua/home/budivelnuj-journal/

https://www.facebook.com/theconstructionmagazine/

 

Нормативні документи, Державні будівельні норми (ДБН), Державні Стандарти України (ДСТУ), Галузеві Стандарти України,  законодавство,  довідкові документи, накази,  розпорядження та інші документи  ви можете переглянути в онлай-сервісі Будстандарт за таким посиланням:

http://online.budstandart.com/ua/

 

Багато корисної інформації публікує журнал «Наука та будівництво». який  входить до Переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових  ступенів доктора  і кандидата  технічних наук. Журнал поширює інформацію про наукові праці та результати науково-дослідних розробок у галузі будівництва, які присвячені проблемам технічного регулювання у будівництві, будівельних конструкцій, сейсмостійкого будівництва, геотехніки, будівництва в складних інженерно-геологічних умовах та ін.

З публікаціями журналу можна ознайомитись за посиланням:

http://www.niisk.com/jakist/naukovo-tekhn-chn-vidannya/zhurnal-nauka-ta-bud-vnitstvo-2019-3/

 

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ