Всеукраїнський конкурс «Знавці Біблії» серед студентів професійної та вищої освіти

Технічне відділення

22 січня 2021

Майбутнє особистості, сім’ї, держави, людського суспільства і цивілізації в цілому значною мірою залежить від того, які цінності закладаються в душі молодого покоління. Вирішальну роль у вихованні дітей та молоді відіграє біблійне розуміння особистості як духовно-фізичної істоти, яка складається з духу, душі і тіла. Лише розвиток усіх трьох складових людини: її духовного, душевного (психічного) та фізичного начал дозволяє досягати бажаних результатів. Нерозуміння, неприйняття чи свідоме нехтування такою сутністю людини, як творіння Божого приводить до неадекватного її виховання.

У процесі виховання молодого покоління особливе значення має духовно-моральний аспект. Його важливість у сучасному суспільстві стоїть гостріше й актуальніше, ніж будь-коли раніше.

З метою підвищення інтересу молоді до систематичного читання Біблії, засвоєння нею християнських моральних цінностей та її використання у повсякденному житті; сприяння консолідації сім’ї та навчального закладу у духовно-моральному вихованні юнацтва; використання досвіду різних країн світу до розв’язання проблем духовно-морального виховання підростаючого покоління стартував Всеукраїнський конкурс «Знавці Біблії» (2021) серед студентів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти.

У конкурсі (І тур) взяла участь студентка 31-З групи технічного відділення Стефанишин Ангеліна. Учасниця обрала найвищий рівень складності (четвертий). Завдання конкурсу складаються з тестових та розгорнутих запитань, на які потрібно дати письмову відповідь на відповідному бланку відповідно до обраного рівня.

Побажаємо конкурсантці набрати найвищу кількість балів і стати учасником ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Знавці Біблії».

 

Викладач гуманітарних дисциплін

Т.Є.Кристопчук