Кухарук Світлана отримала премію голови Рівненської ОДА

Юридичне відділення Коледж

24 грудня 2020

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та голова обласної ради Сергій Кондрачук вручили іменні сертифікати на отримання премій студентам місцевих вишів. Нагороди отримали також і учні загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

Серед студентів, які отримали премії, є і студентка ІІІ курсу юридичного відділення Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України - Кухарук Світлана.

Вітаючи стипендіатів, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зауважив, що саме така талановита молодь - це майбутнє нашої держави.

«Пам’ятаю, як ще недавно сам був школярем і готувався до олімпіади з історії. Це було дуже хвилююче. Тому не з чуток знаю, яка це важка праця. Ви – переможці над самими собою. Пожертвували вільним часом, розвагами та досягли успіху. Пишаюсь, що у нас росте таке покоління. Ви вже є взірцем для інших. Ви – наша надія на майбутнє», - звернувся Віталій Коваль до молоді. 

Загалом премії у розмірі 3 тисячі гривень присудили 97 студентам та 11 учням професійно-технічних навчальних закладів Рівненщини.

Іменні сертифікати на отримання премій студентам місцевих вишів на загальну суму 329,4 тисячі гривень. Виплати здійснюються в рамках Обласної програми підтримки молоді на 2016-2020 роки.

Таке грошове заохочення призначають за вагомі успіхи у навчанні, перемоги на всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт, всеукраїнських конкурсах фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, а також за активну громадську роботу.