V міжвузівська науково-практична конференція економічний розвиток країни: сучасні реалії

Економічне відділення

15 грудня 2020

15 грудня 2020 року економічним відділенням коледжу було проведено щорічну V міжвузівську науково-практичну конференцію «Економічний розвиток країни: сучасні реалії».

Модератор конференції, к.е.н. доцент Гнатюк Алла Аркадіївна звернулась до учасників конференції з привітанням у якому було зазначено, що незважаючи на те, що цьогорічна конференцію відбувається дистанційно, вдалось зібрати талановиту студентську молодь щоб налагодити необхідні професійні зв'язки та напрацювати безцінний науковий досвід. Дослідницька діяльність студентів у науковій роботі є важливим компонентом якісної вищої освіти. Участь молодих науковців у конференції сприяє зростанню особистої професійної компетентності. В цьому можна переконатися виходячи з заявлених тез для виступів, у яких зазначені проблеми, що хвилюють широке коло освітян та науковців України. Це актуальні проблеми економічного зростання нашої країни, її інтеграції до європейської спільноти, розвиток національної самосвідомості українського народу та багато інших. Дослідження цих надзвичайно актуальних проблем цінне тим, що учасники конференції здатні внести нове бачення в їх вирішення.

За підсумками проведеної конференції підготовлено звіт та сформовано збірник тез доповідей, який буде розміщено на сайті економічного відділення. Всі учасники конференції отримають сертифікати та збірники тез.

Конференція відбулася на високому організаційному рівні. Безсумнівно наукові дослідження є і будуть підґрунтям для успішного економічного, соціального та культурного-освітнього розвитку країни, а наукові пошуки сприятимуть розвитку демократичної держави, інтеграції та модернізації вітчизняної вищої освіти, підвищенню їх привабливості та конкурентоздатності.

 

Ірина Мартинова, завідувач економічного відділення

Оксана Конончук, голова циклової комісії економічних дисциплін