Топ 10 найбільш затребуваних професій в Україні

Економічне відділення

23 жовтня 2020

Перед студентами нашого закладу стоїть завдання визначатися  куди поступати і яка освіта дійсно принесе вам користь. Для цього необхідно вивчити ринок праці і попит на сучасних фахівців. Безумовно, деякі з дитинства знають ким стануть у майбутньому, а ось у іншої частини це питання викликає ряд сумнівів.

Проаналізувавши декілька сайтів, статей в мережі Інтернет, викладач Бондарчук І.П. та студенти 31-О, 32-О, 31-Ф, 31-П підготували презентацію ТОП 10 професій, які користуються попитом серед роботодавців України.

Потапчук Ольга студентка 31-О розповіла про професію обліковця, Артюшик Катерина і Харкевич Софія розповіли про інспектора фіскальної служби та аудитора, та вимоги роботодавця до цих спеціалістів. Піддубна Людмила студентка 31-Ф наголосила за фінансового агента та різноманітність перспектив працевлаштування за своїм напрямком спеціальності. Студентка 31-П групи економічного відділення Рис Ірина підготувала презентацію за торгового агента, логіст, підприємця, та дослідила вимоги роботодавця до кандидата на обрану спеціальність.

Можливо, деякі з них можуть здатися вам не популярними на сьогоднішній день, але експерти запевняють, що через кілька років саме фахівці цих галузей не матимуть проблем з працевлаштуванням.

Ірина Бондарчук, викладач