Круглий стіл «Аудиторська діяльність: історія, сучасне та майбутнє»

Економічне відділення

20 жовтня 2020

20 жовтня 2020 року, в рамках тижня економічних дисциплін, відбувся круглий стіл на тему «Аудиторська діяльність: історія, сучасне та майбутнє».

У роботі круглого столу взяли участь студенти, викладачі економічного відділення та практикуючий аудитор – директор ТОВ «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «АКТИВ ПЛЮС».

Під час круглого столу її учасники обговорили історію виникнення аудиту, сучасні теоретичні та практичні проблеми розвитку вітчизняного аудиту.

Модератором на засіданні круглого стола була викладачка економічних дисциплін, к. е. н., доцент Гнатюк Алла Аркадіївна, яка вміло керувала засіданням і успішно його провела.

Матвійчук Людмила Олександрівна, сертифікований аудитор, директор аудиторської фірми «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «АКТИВ ПЛЮС» у своєму виступі звернув увагу на багатоспектровість сучасних проблем аудиту та неадекватності теоретичного й практичного рівнів його розвитку. Людмила Олександрівна мотивувала студентів до якісного вивчення облікових дисциплін та запросила їх проходити практику і отримувати практичні консультацій в своїй аудиторській фірмі.

Підготовці та проведенню круглого столу активно сприяла завідувач економічного відділення Мартинова Ірина Миколаївна та викладач економічних дисциплін, к. е. н. Немкович Оксана Борисівна.

Активну участь в засіданні круглого столу прийняли студенти гр. О-5: Догадін Вадим, Овчаренко Тетяна, Борсук Вікторія, студентка гр. О-4 Мусієнко Аліна, які виступали на засіданні круглого столу з цікавими та змістовними доповідями.

Учасники круглого столу взяли активну участь у дискусіях та обговоренні виголошених доповідей, сформували власні пропозиції щодо вирішення сучасних проблем, які стосуються аудиторської діяльності в Україні.

Дякуємо всім учасникам круглого столу та чекаємо на наступну зустріч!

 

Алла Гнатюк к.е.н., доцент, викладач економічних дисциплін