«Жінки, що змінили світ»

Юридичне відділення

07 жовтня 2020

7 жовтня 2020 р. в рамках проведення тижня юридично-соціальних дисциплін відбувся відкритий тематичний виховний захід «Жінки, що змінили світ».

 Захід підготували та провели викладачі Навозняк Л.М., Купчишина Т.В., Лук’янчук С.В., Яткевич І.П.

Активну участь у проведенні виховного заходу взяли здобувачі освіти 41-Ю, 31-Ю та 21-Д групи. Захід проводився з дотриманням карантинних вимог, а саме: були присутні 12 здобувачів освіти з дотриманням соціальної дистанції, а всі інші з використанням Jooin Zoom Meeting.

Мета заходу: удосконалення у здобувачів освіти  вміння логічно й критично мислити, аргументовано  висловлювати  свою  думку; вироблення у здобувачів освіти навиків формування  власних поглядів та переконань; забезпечення духовної єдності поколінь; культивування кращих рис української ментальності – працелюбності, індивідуальної свободи, толерантності, поваги до жінки; забезпечення високої художньо-естетичної культури.

Здобувачі освіти з цікавістю слухали виступи та переглядали презентації про історії жінок, які не побоялися кинути виклик цілому світу.

Своєю багатогранною діяльністю представниці слабкої статі, про яких йшла мова на виховному заході «Жінки, що змінили світ», вплинули на розвиток і становлення світової спільноти. Вони зробили вагомий внесок в різні сфери життя суспільства. А також впродовж усієї багатовікової історії щиро вболівали за свою справу.

Жінка – це особливий феномен, що не має аналогів у світі!

 Людмила Навозняк , викладачка суспільних дисциплін