«Україна – член європейського і світового співтовариства»

Групи загальноосвітньої підготовки Юридичне відділення

07 жовтня 2020

7 жовтня 2020 р. в рамках проведення тижня юридично-соціальних дисциплін було проведено тематичну інформаційну годину «Україна – член європейського і світового співтовариства».

Мета заходу:  формування почуття гордості за свій народ, країну; розвиток у студентів бажання брати посильну участь у розбудові та зміцненні нашої держави.

Організували захід викладачі циклової комісії юридично-соціальних дисциплін Купчишина Т. В., Навозняк Л. М., Лук’янчук С. В., Яткевич І. П.

Захід було проведено з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог, та з використанням Join Zoom Meeting.

За понад два десятиліття Україна стала відомою в усіх куточках світу. Про Україну знають. Утім, яке ж місце України в європейському і світовому співтоваристві? Якою бачить Україну світ?

У своїх виступах здобувачі освіти  навели цікаві факти про Україну, якими ми можемо пишатися (Скороход Владислава, Цинко Дарина). Про видатних українців, які своїми талантами збагатили світ, розповіли Вегера Владислав, Косткевич Артем, Левчик Ангеліна.

Попри російську агресію на Сході країни, Україна як одна з держав-засновниць ООН продовжує виконувати свої зобов’язання в рамках підтримання міжнародного миру і безпеки. З виступів Козачок Оксани і Данильчука Андрія здобувачі освіти дізналися про участь України в миротворчих місіях, а виступи Примич Софії і Равської Анни були присвячені участі України в Міжнародному русі Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Горді і сильні духом, вільні та нескорені українці доводили і доводять всьому світові, що Україна є сильною і могутньою державою, де живе вільна, горда і незламна нація.  

 

Ми пишаємося Україною!

Тетяна Купчишина, викладачка суспільних дисциплін