Нові надходження. Навчальні посібники для землевпорядників

Нові надходження БІЦ

07 жовтня 2020

Читальний зал бібліотечно-інформаційного центру поповнився новими навчальними виданнями для освітнього процесу. Пропонуємо ознайомитись.

  1. Мороз О. І. Топографія : навч. посібник / О. І. Мороз. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2015. - 220 с.

 

Викладено матеріал з курсу “Топографія” студентам першого курсу напряму 6.080101 “Геодезія, картографія та землеустрій” для підготовки до лабораторних занять та навчальної геодезичної практики. Для студентів напряму підготовки 6.080101 “Геодезія, картографія таземлеустрій”.

 

  1. Перович Л. М. Кадастр територій : підручник / Л. В. Перович, І. Л. Перович, В. М. Сай. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2019. - 294 с.:

Розглянуто сучасний стан ведення кадастру територій, правового режиму використання земель, побудови та оцінки точності кадастрових мереж, а також реєстрації землі та нерухомого майна. Призначений для студентів ВНЗ, а також спеціалістів землеустрою, землеоцінкових робіт та інших галузей народного господарства.

 

  1. Перович Л. М. Теоретичні засади землеустрою : навч. посібник / Л. В. Перович, В. М. Сай, М. С. Маланчук. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2015. - 236 с.

Розглянуто теоретичні засади сучасного землеустрою в Україні. Обґрунтовано сучасний зміст землеустрою, завдання, принципи та підстави проведення землеустрою, склад і види землевпорядних робіт, систему землеустрою в Україні та управління нею. Для студентів базового напряму 6.070901 “Геодезія, картографія та землеустрій” та студентів на рівні магістра за спеціальністю 7(8).08010103 “Землеустрій та кадастр”.

  

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ