Рівне з минулого в сьогодення. Любомирські в історичній спадщині Рівного

Економічне відділення

17 вересня 2020

 В рамках щорічного марафону «Студентське життя – це…», який відбувається на економічному відділенні, 16 вересня 2020 року, естафету прийняли студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ( 21-П та 31-П груп).

Студенткою 31-П групи Рис Іриною було продемонстровано презентацію про історичну спадщину Любомирських та їх роль для міста Рівного.

Князі Любомирські були одними з найвпливовіших аристократів Волинської губернії, найбільші магнати Рівненського повіту, упродовж майже 200 років власники Рівного, відомі меценати й непересічні особистості.

Також 21-П та 31-П групи стали мандрівниками в часі — перенеслися у минуле на момент історично-пізнавальної екскурсії визначними місцями міста та історичної спадщини роду Любомирських. Відвідали нову локацію: нещодавно відкритий історичний музей «Таємничі Підземелля» в центральному міському парку.

Екскурсію проводили завідувач економічного відділення І.М. Мартинова, методист коледжу Л.В. Балдич, куратори О.М. Лисяк та Ю.О. Коняхін.

Поринувши у історичний екскурс, усі студенти і викладачі зробили висновок, що «Студентське життя – це вивчення досвіду минулого заради успішного майбутнього».

Передаємо естафету студентам спеціальності «Облік і оподаткування»…

 

Оксана Лисяк, куратор 21-П

Юрій Коняхін, куратор 31-П