Віртуальна екскурсія освітніми вебресурсами та сайтом коледжу

Відділення програмування Групи загальноосвітньої підготовки

10 вересня 2020

Використання інформаційних технологій стало невід’ємною частиною повсякденного життя людини, а застосування Інтернет технологій – ще й діловим атрибутом професійної діяльності.

Тому веб-сайт коледжу є потужним інформаційним ресурсом та інструментом здійснення навчально-виховної роботи. Тут студенти отримують актуальну інформацію з організації навчального процесу. Викладачі коледжу на сайті сформували освітній простір закладу. Це методичні матеріали для самостійного чи дистанційного вивчення дисциплін, підручники, тести і завдання для самоперевірки тощо.

Протягом тижня для студентів відділення загальноосвітньої підготовки, які тільки почали навчання в коледжі викладачем Матвійчук Тетяною Адамівною було проведено віртуальну екскурсію освітніми вебресурсами та сайтом коледжу.

Студенти ознайомились з структурою сайту коледжу, актуальними повідомленнями організації навчання, дослідили електронні навчальні ресурси для використання в освітньому процесі. Дізнались правила пошуку та збереження підручників з освітніх вебресурсів.

Тетяна Матвійчук, викладач