Навчальна практика з дисципліни «Фотограмметрія» засобами дистанційного навчання

Технічне відділення

04 травня 2020

У період з 27 квітня по 2 травня у коледжі на Технічному відділені спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» в групі 41-З відбулася навчальна практика з дисципліни «Фотограмметрія» з використання засобів дистанційного навчання.

Зокрема організаційна частина навчальної практики була організована за допомогою сервісу Google Classroom — безкоштовний веб-сервіс створений Google для навчальних закладів, з метою спрощення створення, поширення і класифікації завдань безпаперовим шляхом. В класі було розміщено інструктаж з техніки безпеки, з яким студенти ознайомилися за допомогою Google Форми . Вихідні растрові дані, щоденники звіти, звіт з навчальної практики та електронні підручники  реалізовані через сервіс Диск Google — сховище даних, яке належить компанії Google Inc., що дозволяє користувачам зберігати свої дані на серверах у хмарі і ділитися ними з іншими користувачами в Інтернеті.  Також для унаочнення  технічних моментів виконання завдань – записані та розміщені на каналі YouTube викладача Олександра Кушнірука відеоуроки та відеоінструкції.

Перед початком роботи була організована відеоконференція керівника практики та студентів з використанням  ZOOM-платформи для проведення онлайн занять. Під час онлайн-зустрічі було обговорено план дій на період практики, основні пункти реалізації завдань та терміни захисту навчальної практики.

Захист навчальної практики також відбувався з використанням ZOOM-платформи, що передбачало по бригадний склад конференції. Захист відбувався у форматі запитання-відповідь та демонстрації результатів роботи.

 

викладач землевпорядних дисциплін – Олександр Миколайович КУШНІРУК