Життя і навчання продовжується…

Економічне відділення

09 квітня 2020

Станом на сьогодні, в Україні впроваджено карантин з метою забезпечення життя та здоров’я людей у зв’язку з поширенням вірусу COVID-19.  Це не оминуло і навчальні заклади, в тому числі наш Коледж. Але, не зважаючи на такі обставини, ми продовжуємо навчатися - дистанційно.

Здобувачі освіти ОС Бакалавр за спеціальністю 071 Облік і оподаткування, під керівництвом завідувача  Мартинової І.М., голови циклової комісії економічних дисциплін  Олійник Г.А., гаранта освітньої програми Облік і оподаткування Немкович О.Б. та викладачів, що викладають на відділенні, користуючись електронними носіями, отримують нові знання та практичні завдання із зазначених джерел інформації.

При потребі, кожний студент має змогу зв’язатися з викладачем та вирішити проблему або обговорити незрозумілу ситуацію, яка виникла під час виконані завдань з дисциплін.

Метою навчання є формування та розвиток загальних і фахових компетентностей, достатніх для успішного виконання професійних обов’язків у сфері обліку, аналізу, контролю, аудиту, оподаткування та підготовка здобувачів вищої освіти до подальшого навчання за обраною спеціальністю.

Тому ми надалі з радістю продовжуємо отримувати всі необхідні знання та набувати фахові навички.

 

Коровай Марія, староста 5-ОБ групи ОС Бакалавр

Економічного відділення