«Аграрний тиждень. Україна». Електронна версія

Бібліотечно-інформаційний центр Нові надходження БІЦ

08 квітня 2020

З 2020 року журнал «Аграрний тиждень. Україна» не виходить у паперовому форматi. Публікації цього видання впродовж багатьох років інформували зацікавлених читачів про актуальні питання розвитку сільського господарства, інновації та тенденції аграрних перетворень в Україні.

Журнал "Аграрний тиждень. Україна"- це фахове спеціалізоване видання, у кожному випуску якого приділяється увага проблемам розвитку тваринництва, рослинництва, розповідається про передові технології виробництва, які вже випробувані на дослідних підприємствах і довели свою ефективність. Дуже детально розповідається про усі профільні виставки, що відбуваються в нашій державі та за її межами, адже на них завжди можна побачити новинки. Журнал "Аграрний тиждень.Україна" онлайн постійно оновлює новини, що сталися у аграрній сфері. Всі журнали "Аграрний тиждень. Україна" змістом своїх статей та оглядів спрямовані на введення нових технологій, знайомлять читачів з передовиками виробництва, показуючи їхній приклад іншим.

Наші користувачі – активні читачі цього журналу. Ознайомитись з електронною версією видання, новими актуальними публікаціями, які сприяють фаховій компетентності викладачів та здобувачів освіти, можна на сайті - https://a7d.com.ua/  або  https://www.facebook.com/a7dcomua/ .

В читальній залі бібліотечно-інформаційного центру розгорнуто постійну виставку «Новинки фахових та педагогічних періодичних видань», на якій представлені журнали та газети для усіх спеціальностей коледжу, загальнодержавні офіційні та місцеві періодичні видання 2020 року.

 

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ

Джерела: https://www.facebook.com/a7dcomua/

https://journals.ua/prof/agrarnyi-tyzhden-ukraina/