І Інтернет-конференція: «Майбутня професія – виклик сьогодення»

Технічне відділення

07 квітня 2020

25 березня 2020 року відбулася І Інтернет-конференція: «Майбутня професія – виклик сьогодення» в ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», яка гуртує науковців та студентів, пропонуючи обміркувати, поділитися здобутками та обмінятися поглядами на актуальні проблеми. Цьогоріч авторами матеріалів І Інтернет-конференція: «Майбутня професія – виклик сьогодення» стали:

ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» - 8 викладачів;

ВСП „Рівнеський коледж НУБіП України” -  31 викладачів, 22 студентів, 7 наукові керівники;

Національного університету водного господарства та природокористування – 1 викладач;

філії Консорціуму «НВО «Укргідроенергобуд», м. Новодністровск – 1 чоловік.

Обговорюючи актуальні проблеми педагогіки, будівництва, психології, дизайну (опорядження) і геодезії та кадастру на Всеукраїнському рівні, зібрання щороку буде розширювати свої географічні та змістові межі. Це перша інтернет конференція, що проводиться на базі ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» за участю провідних ЗВО та професійно-технічних навчальних закладів світу. Робота конференції запланована за низкою напрямів:

  • секція «Будівництво»,
  • секція «Дизайн» (опорядження),
  • секція «Педагогіка»,
  • секція «Геодезія та кадастр»,
  • секція «Психологія».

Викладання у закладах освіти І-ІІ рівня акредитації; професійнопедагогічна підготовка викладачів ЗВО, викладачів спеціальних дисциплін, майстрів виробничого навчання, вихователів професійної школи; організація і методика проведення науково-виховної та організаційної роботи. Сподіваємося, що завдяки методичній спрямованості конференції, її учасники матимуть змогу отримати практичні поради і матеріали для безпосередньої реалізації конструктивних ідей вдосконалення процесу підготовки сучасних фахівців через якісні зміни в організації, методичне забезпечення, змістове наповнення навчальновиховного процесу закладів вищої та професійно-технічної освіти. Після завершення конференції запрошуємо усіх продовжити наукові дискусії та долучитися до наступної інтернет конференції, що проходитиме зовсім скоро.

Організаційний комітет І Інтернет-конференція: «Майбутня професія – виклик сьогодення»:

Голова організаційного комітету:

Люльчик Вадим Олександрович - кандидат сільськогосподарських наук, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України».

Заступники голови організаційного комітету:

Сасовський Тарас Анатолійович - кандидат технічних наук, спеціаліст вищої категорії ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України» ;

Філіпович Андрій Юрійович –магістр з будівництва, спеціаліст вищої категорії ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України».  

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі чергової традиційної інтернет-конференції «Майбутня професія – виклик сьогодення» 2021 році, яка відбудеться заочно в м.Рівне.

Матеріал конференції можна переглянути за силкою:

https://drive.google.com/file/d/1XUXP-LY-GU-IeFV1C4qsGdKrRtxCgmkD/view?usp=sharing

Секретар конференції Філіпович Андрій Юрійович